Uw logistiek uitbesteed aan specialisten én volledig uitgevoerd in uw eigen huisstijl en procedures.

Foto: Gerrit de Heus. Den Haag. 23-09-2014. Wagens Els Logistics.

Uw stijl…..

Herkennen uw klanten u aan uw eigen stijl? Aan speciaal beletterde auto’s en chauffeurs in bedrijfskleding? Maar wilt u toch uw logistieke (deel)proces overlaten aan specialisten? Met Dedicated Transport vervult ELS die behoefte.

Onze kennis….

Bij dedicated transport leveren wij 100% maatwerk. Dat betekent dat u, maar vooral uw klant niet merkt dat u het transport heeft uitbesteed aan ELS. Zowel onze auto’s als medewerkers presenteren zich in de huisstijl van uw organisatie. Onze medewerkers worden getraind in de (veiligheids-) procedures en voorschriften, die ze volgens u moeten volgen (bijvoorbeeld bij het transport van medische apparatuur). Wij hebben hier inmiddels veel ervaring mee en weten dat u er voor 100% op moet kunnen vertrouwen dat onze medewerkers de regels naleven.

Door onze kennis en ervaring, specifiek binnen de medische sector, verhuizen wij al uw kostbare apparatuur zonder enig probleem, zowel binnen uw organisatie als naar een andere lokatie. Dit doen wij in nauw overleg met u zodat dit precies pas in uw schema en de dagelijkse processen niet onnodig verstoort.

Het vervoer van medische apparatuur vergt een adequate aanpak waarbij we rekening houden met de geldende procedures en voorschriften zorgdragen voor de verhuizing van uw apparatuur.

Vanuit ELS letten wij ook specifiek op de privacy van de gegevens, uw dossiers en eventuele andere gegevensdragers en bronnen worden met de meest groot mogelijke voorzichtigheid behandeld en vervoerd.

Terug naar overzicht